Online marketing

Voor online communicatie met impact

Wil je een website die meer verkeer aantrekt? Waar je bezoekers gemakkelijk doorheen surfen en begrijpen wat jouw troeven zijn? Online marketeer wow services staat tot je dienst. Ik schaaf je website bij of teken de krijtlijnen uit voor een nieuwe site. Dan maak ik je wegwijs in welke kanalen voor jou werken en zorg ik voor boeiende content. Zo krijgt jouw website snel de aandacht die ze verdient.

Meer bezoekers naar je website trekken

Met een duidelijk communicatieplan wordt het online bos door de bomen weer zichtbaar. Ik optimaliseer je website, zorg voor straffe content en identificeer de online kanalen die klanten aanbrengen. Misschien gaat een blog jouw bezoekers de hoogte insturen of social media? Door onderzoek te doen naar jouw zaak en sector, bekom ik de nodige informatie om onderbouwde beslissingen te nemen.

Communicatie-advies bij de opstart

Je hebt net een zaak opgestart? Hoera!
En dan nu beginnen aan die website. Maar hoe? En is die website wel nodig? Als online marketeer onderzoek ik welke kanalen je dichter bij je doelgroep brengen. Is een website belangrijk? Dan maak ik daar een schets van die duidelijk maakt waar welke informatie thuishoort om jouw bezoekers goed door je website te loodsen.

Waarom voor mij kiezen?

+10 jr. ervaring

Marketeer met meer dan 10 jaar ervaring.

All-round

All-round, de perfecte partner voor zelfstandigen en kleine bedrijven.

Creatief

Creatief beest. Denkt graag mee na over een originele communicatie.

Breed netwerk

Breed netwerk van freelancers. Weet altijd de juiste partner te vinden voor gespecialiseerd werk.