Mijn werk

Enkele cases op mijn naam

Van een vierkoppige start-up tot een multinational, ik heb al wat marketing watertjes doorzwommen. Tot mijn klantenportfolio mag ik MTV Networks rekenen, National Geographic, de consumentenvereniging Test-Aankoop, de ecologische start-up For Good, het softwarebedrijf Tilroy, het online luxe reisbureau Alloux, illustrator Fatinha Ramos en software developer sClouds.

National Geographic corporate nieuwsbrief

Werken voor National Geographic, ik droomde er als kind al van. En begin 2019 werd het werkelijkheid. Nu schrijf ik op regelmatige basis de nieuwsbrief die de tv-zenders moet warm maken voor de programmatie.
Bekijk de website

Meer fans en gebruikers voor mobiele For Good app

wow services ontwikkelde voor deze ecologische start-up een online communicatiestrategie met een duidelijke focus op pers en een nieuwe website en dat leverde extra gebruikers op en een stijgend aantal aanvragen voor een company challenge.
Bekijk de website

Lezers laten wegdromen van Alloux reizen

Een echte droom, schrijven voor een online reisbureau dat de meest wonderbaarlijke ervaringen aanbiedt.
Bekijk de website

Originele webteksten voor illustratrice Fatinha Ramos

Een kleine vrouw maar grote madam in de wereld van illustratie. Met een newsletter en webteksten die haar persoonlijkheid weerspiegelen.
Bekijk de website

Abonnees aantrekken voor nieuw magazine Test Connect (Test-Aankoop)

Een nieuwe commerciƫle website voor de lancering van het laatste nieuwe magazine van Test-Aankoop: Test Connect. De website haalde meer abonnees binnen dan het vooropgestelde doel.
Bekijk de website

Wil jij ook voor het wow-effect gaan?