Copywriting

Voor online teksten met impact

Ok, je website, newsletter of blog staat in voegen en dan nu die witte-pagina-vrees nog overwinnen en beginnen schrijven. Of ook niet. Je kan ook je teksten netjes aangeleverd krijgen door een freelance copywriter. Zo gemakkelijk kan het zijn. En er wordt meteen rekening gehouden met SEO (Search Engine Optimization). Dat wil zeggen dat de ideale termen volgens Google worden gebruikt. Zo heeft jouw website of artikel meer kans om op de juiste momenten op te duiken in de zoekresultaten.

Is het een match?

Als copywriter moet je voeling hebben met het onderwerp waarover je schrijft. Ik schrijf dan ook enkel voor bedrijven waar ik in geloof, initiatieven die aansluiten bij mijn waarden en interesses. Enkel dan bekom je eerlijke, overtuigende teksten. Werk je in de creatieve of sociale sector of in duurzaamheid? Of een heel ander domein maar je zet je mensen op de eerste plaats? Contacteer me dan en wie weet, klikt het wel.

Blog, newsletter, webteksten

Gedaan met zwoegen over een wit blad om dan alles uit te stellen en toch maar niets te communiceren. Blogartikels, newsletters, webteksten, mailings? Je krijgt de teksten netjes afgeleverd op de dag van de deadline. SEO-onderzoek, check. Metataal, check. Jouw teksten krijgen de beste kansen om aandacht te trekken op het web. Zo simpel kan het zijn.

Waarom voor mij kiezen?

+10 jr. ervaring

Copywriter met meer dan 10 jaar ervaring.

All-round

All-round, de perfecte partner voor zelfstandigen en kleine bedrijven.

Creatief

Creatief beest. Denkt graag mee na over een originele communicatie.

Breed netwerk

Breed netwerk van freelancers. Weet altijd de juiste partner te vinden voor gespecialiseerd werk.